Top Tennis ha creat tota una seqüència de competició adaptada a les edats evolutives dels nens perquè el jugador pugui evolucionar d’una manera més natural i pausada tant en l’àmbit esportiu com personal.

Jocs Competitius i Minitennis

Jocs Competitius i Minitennis

Destinat a nens de 4 a 10 anys, els jocs competitius són el primer contacte amb la competició de manera divertida, àgil i flexible adaptada a les seves edats.
Es juguen unes dues competicions per temporada.

Circuit Juguem

Circuit Juguem

El nen/a de 8 a 11 anys ja té més formació tennística i ja es poden posar a prova les seves habilitats. La competició es desenvolupa a la pista de dimensions reals. Es juguen unes dues competicions per temporada.

Competició per equips

Competició per equips

És l’etapa en que l’esportista comença a competir més assíduament. Cada 15 dies, tres setmanes tindrà aquest primer contacte amb la competició més real representant al Club Tennis Montbui.

Competició Individual

Competició Individual

Aquells jugadors que comencin a tenir una mica més de nivell poden entrar a competir en tornejos individuals i començar a sentir aquest primer contacte amb la competició més real.

Pre-Competició

Pre-Competició

En aquest nivell s’organitza el treball d’una manera més personalitzada, es fa acompanyament a totes les competicions, i es comença a introduir la preparació física i la preparació mental, així el psicòleg de l’equip tècnic participa del disseny i desenvolupament del objectius bàsics d’aquest àmbit per aquesta etapa.

Les places en aquest grup són limitades, per així poder desenvolupar un treball més intens de més hores personalitzant els objectius i necessitats de cada jugador segons la seva etapa evolutiva.

Alta Competició

Alta Competició

En aquest àmbit, l’objectiu serà formar jugadors/jugadores per l’Alta Competició (Ranking WTA/ ATP). Això implica un treball en totes aquelles competències que un jugador professional necessita dominar; això inclou aspectes tècnics, tàctics, preparació física especifica i entrament psicològic.

Per aconseguir aquest objectiu, sempre caldrà dissenyar un programa específic per a cada jugador, i realitzar aquest treball de forma coordinada. En aquest àmbit es fa un disseny personalitzat del calendari de competicions fent un acompanyament i seguiment en tota la seqüència competitiva. Així cada jugador tindrà un entrenador responsable de la gestió del seu programa d’entrenament…

Torneig Arcadi Manchón

El Torneig Arcadi Manchón, és un torneig ITF puntuable per la classificació general de l’ATP que es realitza la darrera setmana de maig a les instal·lacions del Club Tennis Montbui.
L’esdeveniment compta cada any amb tennistes de tot el món que batallen per arribar als grans tornejos i estar entre els primers 100 del món.
L’organització, és encapçalada per Arcadi Manchón i el seu equip de Top Tennis, amb la col·laboració del Club Tennis Montbui