Beques

Els esportistes són cada vegada més conscients del difícil que és triomfar com esportista professional i estan optant per la solució que els pot portar a la mateixa meta però amb menys risc: una beca esportiva en una universitat dels EE.UU.


Alvar Ribalta
Des de TOP TENNIS donem beques per anar a estudiar als EEUU, carreres universit√†ries pr√†cticament sense cost addicional a l'esportista que compleixi els criteris que considerem importants per √©sser premiat. Valorem no √ļnicament el seu nivell esportiu - tenn√≠stic, sin√≥ tamb√© i m√©s essencial, el seu comprom√≠s en haver passat de manera positiva per totes les fases anteriors adquirint uns valors d'esfor√ß, disciplina, voluntat, excel¬∑l√®ncia, virtuts, capacitats...

√Čs per aix√≤ que TOP TENNIS ha signat un conveni amb tmUSA on t√© l'exclusivitat en l'√†mbit de l'Anoia que ofereix l'oportunitat √ļnica de compaginar l'esport de competici√≥ amb una carrera universit√†ria als EE.UU. La beca cobrir√† tots o gran part dels costs de la universitat.
A part d'aix√≤, l'empresa TOP TENNIS tamb√© d√≥na ajudes econ√≤miques transformades en m√©s hores d'entrenament individual gratu√Įtes. Aquestes ajudes van destinades als esportistes que tenen un bon perfil en l'√†mbit d'estudi i en l'esportiu.

tmUSA